Musik over Præstø fjord

Se denne email online

 

Nyhedsbrev MOPF Februar 2022

Kære alle

Tak fordi I har meldt jer ind i foreningen.

HURRA hvor vi glæder os til at ses og vi vil gerne fortælle lidt om hvad der arbejdet på i disse måneder.

Vi er i fuld gang med at søge forskellige fonde både til festivalen og også til at dække udgifter til vores nye køkkenskur, som skal erstatte det feltkøkken, som vi plejer at bygge op i et telt hvert år. Vi bygger videre i april, når jeg er hjemme fra Grønland igen og er der nogen der har tid og lyst at hjælpe, så skriv mig gerne en mail info@mopf.dk .

Vi har booked musikken til festivalen og skal nu have samlet fotos og tekster om musikerne samt alt det andet der skal stå i programmet og have det sendt afsted til layout. Anne Marie har stået for dette store arbejde i alle årene og vi er meget glade for hendes indsats. Nu har hun for meget at se til og vi sender det derfor ud til en ny. Jesper Berring fortsætter med at skabe den flotte forside og andre kreative streger.

Programmet ligger på www.MoPF.dk til påske og vi glæder os vildt til en masse dans i Danseladen, på Cafe Scenen og under Dansetræet, Viseteltets dejlige koncerter, musik og sang alle vegne, workshops,  fællessang i Bålhuset, kædedans, børnehjørne, buskspil, leg og hygge, Ja til at være sammen, træffe gamle venner og mødes med nye folk.

Vi har planlagt gratis kurser op til festivalen for unge spillefolk og dansere samt for musikstuderende og tilmeldingsblanketten er klar på www.MoPF.dk

Der er altid brug for flere frivillige og vi takker af hjertet dem, der år efter år er med og giver deres uvurderlige hjælp. Alle der har lyst til at hjælpe med før – under – efter festivalen kan læse om det og melde sig som frivillig på www.MoPF.dk

Der er mulighed for at købe billetter til festivalen på www.MoPF.dk og der er rabat indtil 1. maj på PARTUOT billetten. Køb gerne i forsalg, så hjælper I os. 

Vi er i dialog med Bosei Højskole 5 km væk fra festivalen, om at leje værelser ligesom sidste år, som gæster til festivalen kan leje sig ind i og som vi kan bruge til musikere. Læs mere under Praktisk info / overnatning. Vi forventer det falder på plads i løbet af et par uger og der bliver tilmelding på www.mopf.dk .

Musik over Præstø Fjord arrangerer DUGNAD (som de kalder det i Norge) dvs arbejdsweekend i Store Bededagsferien. Vi skal male træværk, bygge køkkenskur færdigt (hvis vi ikke allerede er færdige for så skal vi indrette det), vi skal have beskåret nogle træer, rejst det store sekskantede telt, repareret borde og bænke, plantet blomster, givet træbeskyttelse, syet ’sejl’ som kan sættes for åbningerne i Bålhuset, klippet hæk, og en masse andet. Og ikke mindst skal vi have et madhold, der kan sørge for os alle sammen. Der er en tilmeldingsblanket på www.MoPF.dk  så vi kan købe nok mad ind, men finder du ud af i sidste øjeblik at du kan komme, så bare kom, du er hjertelig velkommen. Vi afrunder dugnad med generalforsamling og  vores Majstangsfest om søndagen. Alle der kommer og hjælper får mad og drikke gratis. Tag overnatningsgrej med, hvis du bliver flere dage.


 

Aktiviteter

Lørdag 26. marts kl. 13.00 – 17.00 Åbent bestyrelsesmøde

April: Bygning af køkkenskur

Torsdag 12. maj Korskilde Skole kommer til Majstangsfest

Fredag 13. maj arbejdsweekend DUGNAD

Lørdag 14. maj arbejdsweekend DUGNAD

Søndag 15. maj Generalforsamling kl. 11.00 – 12.30

Søndag 15. maj Majstangsfest kl. 14.00 – 17.00

Mandag 16. maj Nattergalen og Tappernøje Børnehus kommer til Majstangsfest

Søndag 31. juli kl. 12.00 – 4. august kl. 16.00 Opsætning af festival

Torsdag 4. august kl. 17.00 Indgangen åbner

Torsdag 4. august kl. 19.30 Danseladen åbner

Fredag 5. august Festival

Lørdag 6. august Festival

Søndag 6. august Afslutning af festival Oprydningsfest ved fælles hjælp. Mad, øl, musik i Bålhuset kl. 15.00

 

Er der nogen der har lyst at melde sig til opgaver der skal laves gennem året så skriv til mig.

Mange glade hilsner

Anne Grete Kamilles

Forperson Musik over Præstø Fjord

info@mopf.dk    www.MoPF.dk

 

Foreningen Musik over Præstø Fjord


www.mopf.dk
Smidstrupvej 69, 4733 Tappernøje
Facebook
© Musik over Præstø Fjord
Afmeld dette nyhedsbrev, klik her.