Jubii – Vi nåede det! Programmet for 2019 er i trykken! Du kan smugkigge med her, og så kan du stille og roligt godt begynde at glæde dig HELT VILDT til d. 8. – 11. august 2019!

I år er det Musik over Præstø Fjords 10 års fødselsdag, og vi glæder os til at blive fejret og forkælet af alle de fantastisk dygtige kunstnere som kommer og spiller for os alle sammen i år!

Vi ynder sjældent at fremhæve enkelte kunstnere, da vi kun booker de bedste! – men skulle man udnytte sit privilegie som nyhedsskribent ville man nok komme til at råbe: SORTEN MULD!! De starter deres gensyns-tour på MoPF i Danseladen. Man kunne også komme til at nævne VÆV, hvor Poul Lendal (aka Mr. Lang Linken) og David Mondrup (bl.a. Mallebrok) væver deres musikfortællinger sammen til et stykke fælles kulturarv. Og et godt dansebal med norske Vrang fredag eller Ramsø Spillemandslaug lørdag, Virelai eller de unge fra ROD og FOD skal også på listen over ting man ikke vil gå glip af. I Viseteltet kan man glæde sig til alskens dejlig lyttemusik, bl.a. færøske Stanley Samuelsen, Perry Stenbäck og hans Dekadans, Morten Alfred Høirup og Mia Guldhammer, Poul Banks & Charlotte Halberg, Natasja Lee Dickinson og Peter Puma Hedlund, og mange flere.

Der er mere end 40 koncerter samt workshops i både sang, spil og dans for alle. Så er der gøgl og cirkus, vikinger og boder, rollespilskamparena (som er det længste ord på programmet) og spejderkarrusel, hygge, sjov for børn, leg og masser af god mad og god øl, og ikke mindst musik over det hele, også for dem der selv spiller! Der er stjerneskudsgaranti (Perseiderne), kyssebænk, stenstabling, bare tær og en eftermiddagslur i græsset.

Vi glæder os så meget til at vi skal fejre sommeren, hinanden, fællesskabet og musikken – og 10 års fødselaren MoPF! :)

Klik her for at se en printvenlig version af programmet. Og vil du være med i fællesskabet som frivillig kan du tilmelde dig her. Bare 8 timer giver fri entré.

Køb gerne billetter i forsalg på www.billetten.dk så få du en øl eller vand fra vores bar med i prisen. Og alle som fylder rundt i år og har et af bogstaverne M O P F i sit fornavn kommer ind for halv pris!

Velkommen til alle!