Foreningens årlige aktiviteter

Udover Musik over Præstø fjord afholder foreningen forskellige aktiviteter i løbet af året. Se mere herunder og find evt. mere ang datoer og tidspunkter på vores begivenhedskalender eller på vores Facebookside. 

Majstangsfest

I maj inviterer foreningen til sang og dans om majstangen, hygge i BÅLHUSET og leg og hygge. Korkildeskolen og børnehaverne i Tappernøje inviteres på hver sin dag.

Dugnad (frivillig dag)

I maj holder vi Dugnad.

Giv gerne et par timer; der skal males og VVS’s og en del andet bl.a. havearbejde. Tag sovepose med, hvis du blir og sover.

Åbent BÅLHUS

Alle kan komme en tur forbi og drikke deres medbragte kaffe i BÅLHUSET. Hvis I er en gruppe der gerne vil planlægge at benytte BÅLHUSET og evt sove i shelters / telt her, så send en forespørgsel.

Solhverv

Hvert år i december, almindeligvis den sidste søndag før juleaften, inviteres alle til at komme og fejre lysets komme med bål og sang, hygge og snak. Tag varmt tøj på og din nabo med.

Dansetræet

Alle kan komme en tur forbi og sidde og nyde udsigten og deres medbragte kaffe på bænkene under Dansetræet. Hvis I er en gruppe der ønsker at planlægge at benytte Dansetræets dansebane, så send en forespørgsel.