Aktiviteter

Udover Musik over Præstø fjord afholder foreningen forskellige aktiviteter i løbet af året. Se mere herunder og find evt. mere ang datoer og tidspunkter på vores facebookside.

Majstangsfest 12. maj 2019

Hvert år i maj inviterer foreningen til sang og dans om majstangen, hygge i BÅLHUSET og leg og hygge. Korkildeskolen og børnehaverne i Tappernøje inviteres på hver sin dag og om lørdagen inviteres alle der har lyst til at komme og være med. Datoer bliver lagt på hjemmesiden og på facebook i marts måned.

Majstangsfest 2019 er søndag d. 12. maj, kl. 14-17. Alle er velkomne!

Majstangsfest for dagsinsitutioner er tirsdag d. 28. maj

Majstangsfest for Korskildeskolen er onsdag d. 29. maj

Dugnad (frivillig dage) 11. og 12. maj 2019

I forbindelse med majstangsfest afholder vi hvert år nogle dage, hvor alle der kan komme og give en hånd med forskellige arbejdsopgaver, er meget velkomne. Vi starter lørdag kl. 10 med en kop kaffe og drøftelse af hvad vi hver især gerne vil tage fat i. Opgaverne er mangeartede: hækklipning, græsslåning, træer skal beskæres, reparere trævægge og vedligeholde med maling og MEGET VIGTIGT: lave kaffe og mad til os alle.

Tilmelding til info@mopf.dk – ellers bare duk op!

 

Åbent BÅLHUS

Alle kan komme en tur forbi og drikke deres medbragte kaffe i BÅLHUSET. Hvis I er en gruppe der gerne vil planlægge at benytte BÅLHUSET og evt sove i shelters / telt her, så send en forespørgsel.

Solhverv

Hvert år i december, almindeligvis den sidste søndag før juleaften, inviteres alle til at komme og fejre lysets komme med bål og sang, hygge og snak. Tag varmt tøj på og din nabo med.

Dansetræet

Alle kan komme en tur forbi og sidde og nyde udsigten og deres medbragte kaffe på bænkene under Dansetræet. Hvis I er en gruppe der ønsker at planlægge at benytte Dansetræets dansebane, så send en forespørgsel.

Musik over Præstø Fjord

Festivalplads: Smidstrupvej 69 4733 Tappernøje

Festivalcamp: Smidstrupvej 66 4733 Tappernøje

Mail: info@mopf.dk

CVR 32204945

Bank 4880-3444312432

Følg skiltene - afhænger af høsten!

BEMÆRK: AL FÆRDSEL PÅ EGET ANSVAR!

Find vej

Musik Over Præstø Fjord

Kontakt os

14 + 8 =

Ønsker du at spille på festivalen? - Kontakt os HER