Aktiviteter

Udover Musik over Præstø fjord afholder foreningen forskellige aktiviteter i løbet af året. Se mere herunder og find evt. mere ang datoer og tidspunkter på vores facebookside.

Majstangsfest søndag 10. maj 2020 kl. 14.00

Hvert år i maj inviterer foreningen til sang og dans om majstangen, hygge i BÅLHUSET og leg og hygge. Korkildeskolen og børnehaverne i Tappernøje inviteres på hver sin dag og om lørdagen inviteres alle der har lyst til at komme og være med.

Dugnad (frivillig dage) 9. maj kl 10.00 til 10. maj kl 13.00

Giv gerne et par timer; der skal males og VVS’s og en del andet bl.a. haavearbejde. Tag sovepose med, hvis du blir og sover.

Tilmelding til info@mopf.dk – ellers bare duk op!

Åbent BÅLHUS

Alle kan komme en tur forbi og drikke deres medbragte kaffe i BÅLHUSET. Hvis I er en gruppe der gerne vil planlægge at benytte BÅLHUSET og evt sove i shelters / telt her, så send en forespørgsel.

Solhverv

Hvert år i december, almindeligvis den sidste søndag før juleaften, inviteres alle til at komme og fejre lysets komme med bål og sang, hygge og snak. Tag varmt tøj på og din nabo med.

Dansetræet

Alle kan komme en tur forbi og sidde og nyde udsigten og deres medbragte kaffe på bænkene under Dansetræet. Hvis I er en gruppe der ønsker at planlægge at benytte Dansetræets dansebane, så send en forespørgsel.

Musik over Præstø Fjord

Festivalplads: Smidstrupvej 69 4733 Tappernøje

Festivalcamp: Smidstrupvej 66 4733 Tappernøje

Mail: info@mopf.dk

CVR 32204945

Bank 4880-3444312432

Følg skiltene - afhænger af høsten!

BEMÆRK: AL FÆRDSEL PÅ EGET ANSVAR!

Find vej

Musik Over Præstø Fjord

Kontakt os

11 + 14 =

Ønsker du at spille på festivalen? - Kontakt os HER