Praktisk info

Indgang

Indgangen åbner torsdag kl. 17.00. Her aflevere du din billet, som vi er glade for at du køber i forsalg og du får dit armbånd og dine madbilletter. Her er også information, busplaner, glemte sager. Der er ikke mulighed for mad torsdag.

Du kan også købe entrebillet i indgangen, men skal du have madbilletter er det bedst at købe i forsalg, så du er sikker på at kunne få mad. Der vil være få madbilletter til salg i indgangen inden kl. 14.00.

Man kan betale med kontant og MobilePay på festivalen, men ikke betalingskort.

Man kan hæve penge via MobilePay, min. 200 kr ad gangen, kun i indgangen. Man kan veksle til DDK til alm. forbrug.

Indgangens åbningstider er: torsdag kl. 17.00 – 21.00, fredag og lørdag kl. 9.30 – 22.00 og søndag kl. 9.30 – 11.00.

Mad

Der serveres morgenmad mellem kl. 8.30  og 10.00. Fra ca kl. 11.00 kan der købes sandwich/salat i baren. Der serveres aftensmad kl. 18.00, hvorefter køkkenet lukker. Der er altså fællesspisning kl. 18.00. Om aftenen er der varm suppe til salg i baren. Køb morgenmadsbilletter ved ankomst, så vi kan vide, hvor mange vi er. Aftensmad købes i forsalg sammen med jeres billetter, så vi ikke får praktiske problemer med madspild eller ikke har mad nok til alle. Børnemadbilletter købes i indgangen ved ankomst, og der er nogle få madbilletter til salg i indgangen inden kl. 14.00.

Ved servering af aftensmad (veganer) er der en hyggelig kø, hvor man kan få en snak med folk, man måske ellers ikke lige ville have mødt. 

Penge

Der modtages ikke betalingskort på festivalpladsen. Der kan betales med kontanter og MobilePay i såvel bar som indgang og i MoPF shoppen. Der kan hæves kontanter i indgangen med MobilePay, minimum 200 kr. Nærmeste hæveautomat er i Præstø, 7 km fra festivalpladsen eller ved indkøb i Fakta i Tappernøje, 3 km mod nord ad hovedvejen.

Transport

Festivalen ligger ca. 1 times kørsel syd for København og knap 1 time nord for Rødby / Gedser E47 / E55. Kør af ved afkørsel 38 Tappernøje, drej mod øst og gennem Tappernøje, lige over i lyskrydset og fortsæt ad Smidstrupvej. (GPS 55.157019, 11.992811). Samkørsel kan koordineres i begivenheden på Facebook.

Offentlig transport

Fra Køge station kører bus 102A mod Præstø direkte til festivalpladsen (stoppested Skovmosevej).

Planlæg rejsen på Rejseplanen HER og tjek lokale bustider HER.

Ren MOPF

Alle hjælpes ad om at holde pladsen ren. Ryd venligst op efter dig selv og din næste. Engangsservice og andet restaffald smides i en af de mange skraldespande på pladsen. Der er opsat hvide kasser til sortering af dåser og plastflasker samt mindre kasser til glasflasker. Der er en sådan affaldsstation i spiseområdet, samt ved baren ”Den våde violin” på Plænen. Medbring gerne håndsprit til eget forbrug.

Frivillige

Tak til alle der melder sig som frivillige. Vi har brug for jer.

Tilmelding som frivillig foregår via www.mopf.dk/bliv-frivillig

Læs mere om at være frivillig under Bliv frivillig.

8 timers arbejde under festivalen gir gratis festivalarmbånd.

12 timers arbejde under festivalen gir gratis festivalarmbånd samt aftensmad fredag og lørdag.

TEAM medarbejdere arbejder 16 timer+ og får festivalarmbånd og mad samt gratis camping på frivilligcampen.

Frivillige under opsætning (31/7-4/8) / nedtagning (8/8-10/8) får mad i arbejdsdagene samt gratis camping og festivalarmbånd og lægger du 8 timers arbejde under festivalen oveni, får du mad under festivalen

Kæmpe tak til alle frivillige!

Toilet og bad

Der er træk og slip toiletter inde på marken til venstre på serveringsområdet  samt handicaptoilet ind tv ved den nye feltkøkken bygning.  ’Yellow Corner’ for mænd er i skellet mod nord ved Dansetoppen. For kvinderne er der et ‘Tissehus’ nord for baren. Der er mulighed for gratis friluftsbad (koldt vand) ved Bålhuset, men ingen øvrig bademulighed for publikum på festivalpladsen. Optrædende musikere og TEAM medarbejdere har adgang til varmt bad.

Camping

Camping kan foregå på ‘Evalds Camping’ hos Gitte på Øster-vang,  Smidstrupvej 66, 4733 Tappernøje. Her er også plads til campingvogne/autocampere.

Gratis bad og bilparkering ifm campering
Priser:
– Torsdag til søndag: 325 kr. pr pers.
– Enkelt nætter: 125 kr. pr person
– Børn under 15 år gratis ifølge voksne.
– Sovesal i ’Gildestalden’: 150 kr. pr nat  (kan bookes hos Gitte på: oestervang22@outlook.dk
Samarittelt

Samaritter kan kontaktes på mobil, ring efter ham ved behov og han er klar med plastre til ventre for indgangen.

Samaritter Kell: Tlf. 23 47 23 26