Praktisk info

Indgang

Indgangen åbner torsdag kl. 17.00. Her kan købes adgangsbilletter til festivalen, som ikke blev solgt i forsalg. Her er også information, busplaner, glemte sager.

Man kan betale med kontant og MobilePay, men ikke betalingskort. Man kan hæve penge via MobilePay, min. 200 kr ad gangen.

Indgangens åbningstider er: torsdag 17-22, fredag og lørdag 9-22, søndag 9-11.

Kommer man efter indgangen er lukket kan adgangsbilletter købes i Satellitbaren ved Danseladen.

Mad

Der serveres morgenmad mellem kl. 8.30 og 10.00. Derefter kan der købes sandwich/salat i baren. Der serveres aftensmad kl. 18.00, hvorefter køkkenet lukker. Der er altså fællesspisning kl. 18.00. Om aftenen er der varm suppe til salg i baren. Man må gerne medbringe egen mad og drikke på festivalen. Aftensmaden ser vi meget gerne I køber i forsalg sammen med jeres billetter. Morgenmadsbilletter købes i MoPF-Shoppen, gerne ved ankomst, så vi kan vide hvor mange vi er.

Penge

Der modtages ikke betalingskort på festivalpladsen. Der kan betales med kontanter og MobilePay i såvel bar som indgang og i MoPF shoppen. Der kan hæves kontanter i indgangen med MobilePay, minimum 200 kr. Nærmeste hæveautomat er i Præstø, 7 km fra festivalpladsen eller ved indkøb i Fakta i Tappernøje, 3 km mod nord ad hovedvejen.

Transport

Festivalen ligger ca. 1 times kørsel syd for København og knap 1 time nord for Rødby. Kør af ved afkørsel 38 Tappernøje, drej til venstre og gennem Tappernøje, lige over i krydset og fortsæt ad Smidstrupvej. (GPS 55.157019, 11.992811). Samkørsel kan koordineres i begivenheden på Facebook.

Offentlig transport

Fra Køge station kører bus 102A mod Præstø direkte til festivalpladsen (stoppested Skovmosevej).

Planlæg rejsen på Rejseplanen HER og tjek lokale bustider HER.

Ren MOPF

Alle hjælpes ad om at holde pladsen ren. Ryd venligst op efter dig selv og din næste. Engangsservice og andet restaffald smides i en af de mange skraldespande på pladsen. Der er opsat hvide kasser til sortering af dåser og plastflasker samt mindre kasser til glasflasker. Der er en sådan affaldsstation i spiseområdet ved Café-Scenen, samt ved baren ”Den våde violin” på Plænen.

Frivillige

Tilmelding som frivillig foregår via www.mopf.dk/bliv-frivillig

8 timers arbejde giver et festivalarmbånd og dermed adgang til festivalen alle dage, men intet yderligere. 12 timers arbejde under festivalen gir gratis festivalarmbånd samt aftensmad fredag og lørdag.

TEAM medarbejdere arbejder minimum 16 timer og får festivalarmbånd, mad og gratis camping under festivalen.

Kæmpe tak til alle frivillige!

Toilet og bad

Der er træk og slip toiletter samt handicaptoilet ved indgangen til Café-Scene området, og ’Yellow Corner’ for mænd i bunden af pladsen ved Viseteltet. For kvinderne er der et ‘Tissehus’ bag Børneteltet. Der er mulighed for gratis friluftsbad (koldt vand) ved Bålhuset, men ingen øvrig bademulighed for publikum og 8timers-frivillige på festivalpladsen. Optrædende musikere og TEAM medarbejdere har adgang til varmt bad.

Camping

Camping foregår på ‘Evalds Camping’ hos Gitte på Øster-vang,  Smidstrupvej 66, 4733 Tappernøje. Her er også plads til campingvogne/autocampere.

Gratis bad og bilparkering ifm campering
Priser:
– Torsdag til søndag: 195 kr. pr pers.
– Enkelt nætter: 75 kr. pr person
– Børn under 15 år gratis ifølge voksne.
– Sovesal i ’Gildestalden’: 100 kr. pr nat  (kan bookes hos Gitte på: oestervang22@outlook.dk

 / 6174 4329).

Værelse på Bosei højskole

Overnatning på 2-sengs værelse for 500 kr. pr. rum pr. nat på Bosei Idrætshøjskole Evensølundvej 5 | DK-4720 Præstø. 

Først til mølle, bookes senest 25. juli via tilmeldingsblanket som åbner i linket her.

Højskolen er lukket i uge 31, men vi har et samarbejde, der gør det muligt for gæster på Musik over Præstø Fjord at overnatte. Der er 5½ km. Ruten findes her.

Medbring selv sengetøj/sovepose og lagen. Der er toilet og bad for enden af gangen. Værelset efterlades i ryddet stand, senest søndag kl. 10.00

Skriv navn og mobilnummer på en kontaktperson pr. rum du booker, samt navne på samtlige overnattende i rummet.

Betaling med MobilePay på 28808 eller på konto reg. 3444 kontonr. 344312432 

HUSK AT ANFØRE DET NAVN SOM ER ANVENDT VED  BOOKINGEN. Bookingen er først effektueret, når betalingen er gået igennem. Medbring kvittering ved udlevering af nøgler, som foregår i indgangen på festivalen mellem kl. 10.00 – 21.00. Mange tak

Samarittelt

Samaritter sidder klar med plastre til ventre for indgangen.