INDGANGEN

Indgangen åbner torsdag kl. 17.00. Her kan købes adgangsbilletter til festivalen samt madbilletter. Her er også information, busplaner, glemte sager og mulighed for at oplade sin mobiltelefon. Man kan betale med kontant og MobilePay, men ikke betalingskort. Man kan hæve penge via MobilePay, min. 200 kr ad gangen.

Indgangens åbningstider er: torsdag 17-22, fredag og lørdag 9-22, søndag 9-11.

Kommer man efter indgangen er lukket kan adgangsbilletter købes i Satellitbaren ved Danseladen.

PENGE

Der modtages ikke betalingskort på festivalpladsen. Der kan betales med kontanter og MobilePay i såvel bar som indgang og i MoPF shoppen. Der kan hæves kontanter i indgangen med MobilePay, minimum 200 kr. Nærmeste hæveautomat er i Præstø, 7 km fra festivalpladsen eller ved indkøb i Fakta i Tappernøje, 3 km mod nord ad hovedvejen.

SAMARITTER

Sidder klar med plastre og førstehjælp til venstre for Indgangen.

AFFALD

Alle hjælpes ad om at holde pladsen ren. Ryd venligst op efter dig selv og din næste. Engangsservice og andet restaffald smides i en af de mange skraldespande på pladsen. Der er opsat hvide kasser til sortering af dåser og plastflasker samt mindre kasser til glasflasker. Der er en sådan affaldsstation i spiseområdet ved Café-Scenen, samt ved baren ”Den våde violin” på Plænen.

 

CAMPING

Camping foregår på Østervang, Evalds Camping hos Gitte på Smidstrupvej 66, 4733 Tappernøje. Her er også plads til campingvogne/campere. 
– Torsdag til søndag: 120 kr. pr pers.
– Enkelt nætter: 50 kr. pr person
– Børn under 15 år gratis ifølge voksne. 
– Bad 20 kr.
 Sovesal i ’Gildestalden’: 60 kr. per nat  (kan bookes hos Gitte på: oestervang@dlgpost.dk / 6174 4329).
Bil kan medbringes til campingen på Østervang. 

BAR

Der er to barer der begge sælger diverse drikkevarer, samt sandwich og salater, kage og den eftertragtede lagkage mv. Der kan betales med kontanter og MobilePay. Baren ”Den våde violin” er som vanligt placeret på Plænen ved Jamteltet. Den nye bar er placeret overfor Café-Scenen. I forbindelse med aftenkoncerter i Danseladen åbner Satellitbaren der.

 

BAD OG TOILET

Der er træk og slip toiletter samt handicaptoilet ved indgangen til Café-Scene området, og ’Yellow Corner’ for mænd i bunden af pladsen ved Viseteltet. For kvinderne er der et ‘Tissehus’ bag Børneteltet. Der er mulighed for gratis friluftsbad (koldt vand) ved Bålhuset, men ingen øvrig bademulighed for publikum og 8timers-frivillige på festivalpladsen. Optrædende musikere og TEAM medarbejdere har adgang til varmt bad.

MAD

Der serveres morgenmad mellem kl. 8.30 og 10.00. Derefter kan der købes sandwich/salat i baren. Der serveres aftensmad kl. 18.00, hvorefter køk-kenet lukker. Der er altså fællesspisning kl. 18.00. Herefter kan der købes sandwich/salat i baren. Man må gerne medbringe egen mad og drikke på festivalen. Madbilletter til morgenmad og aftensmad kan købes i indgangen, gerne ved ankomst.

FRIVLLIGE

Tilmelding som frivillig foregår via www.folkemusik.com. 8 timers arbejde giver et partoutarmbånd og dermed adgang til festivalen alle dage, men intet yderligere. TEAM medarbejdere arbejder minimum 16 timer og får mad og gratis camping under festivalen. Tak til alle frivillige!

Musik over Præstø Fjord

Festivalplads: Smidstrupvej 69 4733 Tappernøje

Festivalcamp: Smidstrupvej 66 4733 Tappernøje

Mail: info@mopf.dk

CVR 32204945

Bank 4880-3444312432

Følg skiltene - afhænger af høsten!

BEMÆRK: AL FÆRDSEL PÅ EGET ANSVAR!

Find vej

Musik Over Præstø Fjord

Kontakt os

4 + 2 =

Ønsker du at spille på festivalen? - Kontakt os HER