INDGANGEN

Indgangen åbner torsdag kl. 17.00. Her kan købes adgangsbilletter til festivalen, som ikke blev solgt i forsalg. Her er også information, busplaner, glemte sager. Man kan betale med kontant og MobilePay, men ikke betalingskort. Man kan hæve penge via MobilePay, min. 200 kr ad gangen.

Indgangens åbningstider er: torsdag 17-22, fredag og lørdag 9-22, søndag 9-11.

Kommer man efter indgangen er lukket kan adgangsbilletter købes i Satellitbaren ved Danseladen.

PENGE

Der modtages ikke betalingskort på festivalpladsen. Der kan betales med kontanter og MobilePay i såvel bar som indgang og i MoPF shoppen. Der kan hæves kontanter i indgangen med MobilePay, minimum 200 kr. Nærmeste hæveautomat er i Præstø, 7 km fra festivalpladsen eller ved indkøb i Fakta i Tappernøje, 3 km mod nord ad hovedvejen.

SAMARITTER

Sidder klar med plastre og førstehjælp til venstre for Indgangen.

REN MoPF

Alle hjælpes ad om at holde pladsen ren. Ryd venligst op efter dig selv og din næste. Engangsservice og andet restaffald smides i en af de mange skraldespande på pladsen. Der er opsat hvide kasser til sortering af dåser og plastflasker samt mindre kasser til glasflasker. Der er en sådan affaldsstation i spiseområdet ved Café-Scenen, samt ved baren ”Den våde violin” på Plænen.

 

MAD

Der serveres morgenmad mellem kl. 8.30 og 10.00. Derefter kan der købes sandwich/salat i baren. Der serveres aftensmad kl. 18.00, hvorefter køkkenet lukker. Der er altså fællesspisning kl. 18.00. Om aftenen er der varm suppe til salg i baren. Man må gerne medbringe egen mad og drikke på festivalen. Madbilletter til morgenmad og aftensmad kan købes i MoPF-Shoppen, gerne ved ankomst, så vi kan vide hvor mange der spiser med. Aftensmad kan købes i forsalg og det er et hit for os, hvis I gør det.

BAR

Der er to barer der begge sælger diverse drikkevarer, samt sandwich og salater, kage og den eftertragtede lagkage mv. Der kan betales med kontanter og MobilePay. Baren ”Den våde violin” er som vanligt placeret på Plænen ved Jamteltet. Den anden bar er placeret overfor Café-Scenen. I forbindelse med aftenkoncerter i Danseladen åbner Satellitbaren der.

BAD OG TOILET

Der er træk og slip toiletter samt handicaptoilet ved indgangen til Café-Scene området, og ’Yellow Corner’ for mænd i bunden af pladsen ved Viseteltet. For kvinderne er der et ‘Tissehus’ bag Børneteltet. Der er mulighed for gratis friluftsbad (koldt vand) ved Bålhuset, men ingen øvrig bademulighed for publikum og 8timers-frivillige på festivalpladsen. Optrædende musikere og TEAM medarbejdere har adgang til varmt bad.

TRANSPORT

Festivalen ligger ca. 1 times kørsel syd for København og knap 1 time nord for Rødby. Kør af ved afkørsel 38 Tappernøje, drej til venstre og gennem Tappernøje, lige over i krydset og fortsæt ad Smidstrupvej. (GPS 55.157019, 11.992811). Samkørsel kan koordineres i begivenheden på Facebook.

Offentlig transport

Fra København kører S-tog til Køge, hvorfra bus 102 A kører direkte til festivalpladsen.

Fra København kører også regionaltog til Næstved, hvorfra bus 620 A går til Præstø. Herfra kører bus 102 A mod Køge med stoppested lige ved festivalpladsen.

Tog fra Jylland og Fyn standser i Ringsted, hvorfra man kan skifte til Næstved.

Planlæg rejsen på Rejseplanen HER og tjek lokale bustider HER.

Fra festivalpladsen er der ca. 6 km til Præstø (Bus 102 A), ca. 14 km til Faxe Ladeplads st. (tog fra Køge), ca. 20 km til Næstved (tog fra København og Ringsted, bus 620 A til Præstø) og ca. 20 km til Vordingborg (tog fra Lolland og Falster).

 

CAMPING

Camping foregår på ‘Evalds Camping’ hos Gitte på Øster-vang,  Smidstrupvej 66, 4733 Tappernøje. Her er også plads til campingvogne/autocampere. 
Gratis bad og bilparkering ifm campering
Priser:
– Torsdag til søndag: 195 kr. pr pers.
– Enkelt nætter: 75 kr. pr person
– Børn under 15 år gratis ifølge voksne.
– Sovesal i ’Gildestalden’: 100 kr. pr nat  (kan bookes hos Gitte på: oestervang@dlgpost.dk
 / 6174 4329).

FRIVLLIGE

Tilmelding som frivillig foregår via www.mopf.dk/bliv-frivillig 

8 timers arbejde giver et festivalpas og dermed adgang til festivalen alle dage, men intet yderligere. 12 timers arbejde under festivalen gir gratis partoutarmbånd samt aftensmad fredag og lørdag.

TEAM medarbejdere arbejder minimum 16 timer og får mad og gratis camping under festivalen.

Kæmpe tak til alle frivillige!

Musik over Præstø Fjord

Festivalplads: Smidstrupvej 69 4733 Tappernøje

Festivalcamp: Smidstrupvej 66 4733 Tappernøje

Mail: info@mopf.dk

CVR 32204945

Bank 4880-3444312432

Følg skiltene - afhænger af høsten!

BEMÆRK: AL FÆRDSEL PÅ EGET ANSVAR!

Find vej

Musik Over Præstø Fjord

Kontakt os

3 + 8 =

Ønsker du at spille på festivalen? - Kontakt os HER