INDGANGEN

Indgangen åbner torsdag kl. 17.00. Her kan købes adgangsbilletter til festivalen, som ikke blev solgt i forsalg. Her er også information, busplaner, glemte sager. Man kan betale med kontant og MobilePay, men ikke betalingskort. Man kan hæve penge via MobilePay, min. 200 kr ad gangen.

Indgangens åbningstider er: torsdag 17-22, fredag og lørdag 9-22, søndag 9-11.

Kommer man efter indgangen er lukket kan adgangsbilletter købes i Satellitbaren ved Danseladen.

PENGE

Der modtages ikke betalingskort på festivalpladsen. Der kan betales med kontanter og MobilePay i såvel bar som indgang og i MoPF shoppen. Der kan hæves kontanter i indgangen med MobilePay, minimum 200 kr. Nærmeste hæveautomat er i Præstø, 7 km fra festivalpladsen eller ved indkøb i Fakta i Tappernøje, 3 km mod nord ad hovedvejen.

SAMARITTER

Sidder klar med plastre og førstehjælp til venstre for Indgangen.

REN MoPF

Alle hjælpes ad om at holde pladsen ren. Ryd venligst op efter dig selv og din næste. Engangsservice og andet restaffald smides i en af de mange skraldespande på pladsen. Der er opsat hvide kasser til sortering af dåser og plastflasker samt mindre kasser til glasflasker. Der er en sådan affaldsstation i spiseområdet ved Café-Scenen, samt ved baren ”Den våde violin” på Plænen.

MAD

Der serveres morgenmad mellem kl. 8.30 og 10.00. Derefter kan der købes sandwich/salat i baren. Der serveres aftensmad kl. 18.00, hvorefter køkkenet lukker. Der er altså fællesspisning kl. 18.00. Om aftenen er der varm suppe til salg i baren. Man må gerne medbringe egen mad og drikke på festivalen. Madbilletter til morgenmad og aftensmad kan købes i MoPF-Shoppen, gerne ved ankomst, så vi kan vide hvor mange der spiser med. Aftensmad kan købes i forsalg og det er et hit for os, hvis I gør det.

BAR

Der er to barer der begge sælger diverse drikkevarer, samt sandwich og salater, kage og den eftertragtede lagkage mv. Der kan betales med kontanter og MobilePay. Baren ”Den våde violin” er som vanligt placeret på Plænen ved Jamteltet. Den anden bar er placeret overfor Café-Scenen. I forbindelse med aftenkoncerter i Danseladen åbner Satellitbaren der.

BAD OG TOILET

Der er træk og slip toiletter samt handicaptoilet ved indgangen til Café-Scene området, og ’Yellow Corner’ for mænd i bunden af pladsen ved Viseteltet. For kvinderne er der et ‘Tissehus’ bag Børneteltet. Der er mulighed for gratis friluftsbad (koldt vand) ved Bålhuset, men ingen øvrig bademulighed for publikum og 8timers-frivillige på festivalpladsen. Optrædende musikere og TEAM medarbejdere har adgang til varmt bad.

TRANSPORT

Festivalen ligger ca. 1 times kørsel syd for København og knap 1 time nord for Rødby. Kør af ved afkørsel 38 Tappernøje, drej til venstre og gennem Tappernøje, lige over i krydset og fortsæt ad Smidstrupvej. (GPS 55.157019, 11.992811). Samkørsel kan koordineres i begivenheden på Facebook.

Offentlig transport

Fra København kører S-tog til Køge, hvorfra bus 102 A kører direkte til festivalpladsen.

Fra København kører også regionaltog til Næstved, hvorfra bus 620 A går til Præstø. Herfra kører bus 102 A mod Køge med stoppested lige ved festivalpladsen.

Tog fra Jylland og Fyn standser i Ringsted, hvorfra man kan skifte til Næstved.

Planlæg rejsen på Rejseplanen HER og tjek lokale bustider HER.

Fra festivalpladsen er der ca. 6 km til Præstø (Bus 102 A), ca. 14 km til Faxe Ladeplads st. (tog fra Køge), ca. 20 km til Næstved (tog fra København og Ringsted, bus 620 A til Præstø) og ca. 20 km til Vordingborg (tog fra Lolland og Falster).

FRIVLLIGE

Tilmelding som frivillig foregår via www.mopf.dk/bliv-frivillig

8 timers arbejde giver et festivalpas og dermed adgang til festivalen alle dage, men intet yderligere. 12 timers arbejde under festivalen gir gratis partoutarmbånd samt aftensmad fredag og lørdag.

TEAM medarbejdere arbejder minimum 16 timer og får mad og gratis camping under festivalen.

Kæmpe tak til alle frivillige!

CAMPING

Camping foregår på ‘Evalds Camping’ hos Gitte på Øster-vang,  Smidstrupvej 66, 4733 Tappernøje. Her er også plads til campingvogne/autocampere.
Gratis bad og bilparkering ifm campering
Priser:
– Torsdag til søndag: 195 kr. pr pers.
– Enkelt nætter: 75 kr. pr person
– Børn under 15 år gratis ifølge voksne.
– Sovesal i ’Gildestalden’: 100 kr. pr nat  (kan bookes hos Gitte på: oestervang@dlgpost.dk
 / 6174 4329).

Andre overnatningsmuligheder:

Send os en mail INDEN 29. juli, hvis du ønsker at overnatte på Bosei Idrætshøjskole Evensølundvej 5 | DK-4720 Præstø.
Højskolen er lukket i uge 32, men vi har et samarbejde, der gør det muligt for gæster på Musik over Præstø Fjord at overnatte. Der er 5½ km. Ruten findes HER.
Du kan booke et 2-sengs værelse for 500 kr pr. nat.
Medbring selv sengetøj/sovepose.
Der er toilet og bad for enden af gangen.
Send mail til info@mopf.dk for at booke værelser INDEN 29. juli.
Du skal skrive navne på alle som du booker for og hvor mange værelser du ønsker at booke. Du skal skrive dit mobil telefonnummer.
Du kan betale med MobilePay på 28808 HUSK afsenders navn skal fremgå af navnet på bookingen, så vi kan se hvem der har betalt af dem der har booket.
Eller du kan sætte beløbet ind på konto reg. 3444 konto 344312432 HUSK AT SKRIVE AFSENDER NAVN SOM OGSÅ SKAL FREMGÅ AF BOOKINGEN. Bookingen er først effektueret, når betalingen er kommer frem. Musik over Præstø Fjord for regningen for alle overnatninger og afregner med Bosei.
Aflever alt i skønneste orden, må Musik over Præstø Fjord kan forsætte sit gode samarbejde med Bosei.
BOOK værelse inden 29. juli, da Bosei skal have liste med navne inden de kuller og vi skal have nøgler til jer!

Musik over Præstø Fjord

Festivalplads: Smidstrupvej 69 4733 Tappernøje

Festivalcamp: Smidstrupvej 66 4733 Tappernøje

Mail: info@mopf.dk

CVR 32204945

P-nummer 1024910667

Bank 4880-3444312432

Følg skiltene - afhænger af høsten!

BEMÆRK: AL FÆRDSEL PÅ EGET ANSVAR!

Find vej

Musik Over Præstø Fjord

Kontakt os

Booking ønsker til festivalen? - Kontakt os HER

For andre henvendelser benyt formularen herunder:

 

8 + 9 =