Program

HURRA! Så er de fleste restriktioner væk og vi har den endelige udgave af festivalprogrammet klar. Klik på det og du kan se det. Der kan stadig komme flere gode overraskelser!

Torsdag kl. 16.00 åbner indgangen og i baren kan I nyde en fadøl og andet godt. Vi skal hygge, buskspille og vil du spise med så send en mail, så kokken laver nok mad. Din fredags / lørdagsbillet gir’ dig adgang torsdag og kl. 19.30 åbner Trolska Polska ballet med et brag af en koncert. Vi glæder os helt vildt! 

Følg med her på siden, hvor vi skriver, hvis der sker ændringer. Vi må nu være 1000 deltagere som de andre år og har derfor udvidet  programmet. Livet er fuld af overraskelser og vi har tro på de gode af slagsen, derfor har vi med dobbelt op på arbejdsindsatsen fået festivalen op at køre.

Nu får børn gratis entre og unge ½ pris. De der allerede har købt i forsalg får refunderet når de kommer i indgangen. Der må ikke camperes på festivalområdet men heldigvis er de sædvanlige mange muligheder åbne for overnatning helt lokalt. Du kan også booke et værelse 5 km herfra. Læs under festival/praktisk info.  
Musik over Præstø Fjord Nordiske Folk Festival byder velkommen til fest fra torsdag kl. 16.00 og med et fuldt program fredag 6. august og lørdag 7. august samt vores traditions-efterfest om søndagen. Indgangen åbner kl. 9.00 og der er lyse tider foran os med sang, musik og dans   —  vi glæder os til masser af koncerter, workshops mm i Viseteltet, på Cafe Scenen hvor der vil være dansegulv, under Dansetræet og i Bålhuset.

Vi åbner indgangen allerede torsdag kl. 16.00, så køen ikke bliver for stor fredag morgen. Baren vil være åben, kom og hyg og få en snak og tag dit instrument med. Der kan buskspilles. Og søndag kl. 11.00 er der fælles oprydning med gratis mad og Grassolin koncert kl. 15.30 til dem der hjælper med. 
Mange hyggelige kroge og pavilloner lægger op til masser af buskspil / jam, snak, hygge og gode overraskelser i mødet med nye og gamle venner.

Klik på programmet og læs mere!

 

 

Program arkiv

Klik på programmet nedenfor for at downloade

2020 aflyst

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009