Program

Program for 2023 er klar.

Klik på programforsiden her til venstre og I kan se og downloade al det fantastiske vi har fundet på til i år 3. – 6. august 2023.

Køb billetter i forsalg nu, så kan vi glæde os til at se jer og vi får ro i maven mht økonomien.

 HURRA!

Torsdag kl. 18.30 obs den senere tid, åbner indgangen og i baren kan I nyde en fadøl og andet godt. Vi skal hygge, buskspille og det er ikke muligt at købe mad til torsdag aften, da vi ikke er frivillige nok til at magte opgaven. Programmet starter kl. 20.00  Vi glæder os helt vildt!

VÍÍK har vi fornøjelsen af torsdag aften efter vores unge kursister og  svenske Trio Wolsky har åbnet dansen. VÍÍK er en pan-skandinavisk sekstet fra Norge og Danmark og bevæger sig i et genrefelt mellem hypnotiserende nordiske melodier, rockens groove og jazzens rå, elegante æstetik, der udforsker hybriderne indenfor folkemusikken. I front har VÌÌK den norske sanger og komponist Elisabeth Vik, der leder publikum ind i et fortryllende univers af mystiske middelalderballader og eventyr, som du helt sikkert sent vil glemme. Annelene Toft – Violin, Villads Hoffmann – Cittern, Morten Alkjær – Harmonika, Jakob Kragesand – Kontrabas, Håkon Berre – Trommer. 

(vi beklager fejl i teksten i programmet)

Murky Munroe (Iran) synger med den mest fantastiske bløde, dybe bas for os i BÅLHUSET lørdag eftermiddag. Bag aliasset Murky Munroe gemmer sig dansk/iranske Mazdak Khosravi. En kontrasterende opvækst mellem århusiansk – californisk og iransk kultur, har bragt et broget lydspor med sig, strækkende sig fra The Supremes og Chaka Khan, over Leonard Cohen, til West Coast hiphop og persisk tresserpop – alt sammen noget der har sat sig i Murky Munroe’s letgenkendelige soul-noir univers.  

(vi beklager fejl i teksten i programmet)

Børn ifm voksne får gratis entre og unge ½ pris.

Festivalcampen hos Gitte er klar. Se under praktisk info.

Musik over Præstø Fjord Nordiske Folk Festival byder velkommen til fest fra torsdag kl. 18.30 (program fra kl. 20.00)

Vi har kreeret et super program med dans, musik, sang og andre fornøjelige oplevelser. Fredag 4. august og lørdag 5. august og søndag 6.august åbner indgangen kl 9.00. Vores traditions-efterfest søndag kl. 11.30-14.30 afslutter festivalen med koncert med Nikolaj Rysager i Bålhuset kl. 15.00

Vi glæder os til masser af koncerter, workshops, sang mm i Viseteltet, i Dansetoppen, under Dansetræet, i Bålhuset og rundt om på festivalpladsen.

Mange hyggelige kroge og pavilloner lægger op til masser af buskspil / jam, snak, hygge og gode overraskelser i mødet med nye og gamle venner.

Program arkiv

Klik på programmet nedenfor for at downloade

2023

2022

2021

2020 aflyst

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009