Musikprogrammet for 2019 byder på mere end 40 koncerter!

I år er det Musik over Præstø Fjords 10 års fødselsdag, og vi glæder os til at blive fejret og forkælet af alle de fantastisk dygtige kunstnere som kommer og spiller for os alle sammen i år!

Vi ynder sjældent at fremhæve enkelte kunstnere, da vi kun booker de bedste! – men skulle man udnytte sit privilegie som nyhedsskribent ville man nok komme til at råbe: SORTEN MULD!! De starter deres gensyns-tour på MoPF i Danseladen. Man kunne også komme til at nævne VÆV, hvor Poul Lendal (aka Mr. Lang Linken) og David Mondrup (bl.a. Mallebrok) væver deres musikfortællinger sammen til et stykke fælles kulturarv. Og et godt dansebal med norske Vrang fredag eller Ramsø Spillemandslaug lørdag, Virelai eller de unge fra ROD og FOD skal også på listen over ting man ikke vil gå glip af. I Viseteltet kan man glæde sig til alskens dejlig lyttemusik, bl.a. færøske Stanley Samuelsen, Perry Stenbäck og hans Dekadans, Morten Alfred Høirup og Mia Guldhammer, Poul Banks & Charlotte Halberg, Natasja Lee Dickinson og Peter Puma Hedlund, og mange flere.

Der er mere end 40 koncerter samt workshops i både sang, spil og dans for alle. Så er der gøgl og cirkus, vikinger og boder, rollespilskamparena (som er det længste ord på programmet) og spejderkarrusel, hygge, sjov for børn, leg og masser af god mad og god øl, og ikke mindst musik over det hele, også for dem der selv spiller! Der er stjerneskudsgaranti (Perseiderne), kyssebænk, stenstabling, bare tær og en eftermiddagslur i græsset.

Vi glæder os så meget til at vi skal fejre sommeren, hinanden, fællesskabet og musikken – og 10 års fødselaren MoPF! :)

Klik her for at se en printvenlig version af programmet. 

Musik over Præstø Fjord

Festivalplads: Smidstrupvej 69 4733 Tappernøje

Festivalcamp: Smidstrupvej 66 4733 Tappernøje

Mail: info@mopf.dk

CVR 32204945

Bank 4880-3444312432

Følg skiltene - afhænger af høsten!

BEMÆRK: AL FÆRDSEL PÅ EGET ANSVAR!

Find vej

Musik Over Præstø Fjord

Kontakt os

4 + 4 =

Ønsker du at spille på festivalen? - Kontakt os HER