Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordisk Folk Festival

6. august 2021 - 7. august 2021

Kæreste Medmennesker

Nu håber vi at vi kan glæde os til at Musik over Præstø Fjord Festival åbner med to enkeltdags events fredag 6. og lørdag 7. august 2021.
Festivalpladsen indbyder til at lytte til skøn musik i Viseteltet og fra Cafescenen, hvor vi lægger dansegulv, så vi kan danse, møde sangglade folk, der synger for og med hinanden i Bålhuset, danse under stjernehimlen på dansebanen under Dansetræet, hygge sig med vikingerne, alt sammen under forudsætning af at vi skal overholde eventuelle restriktioner.
Ild i bålfade, smuk natur, kyssebænk, boder, god mad og små kroge at være i, 500 dejlige mennesker, der skaber en magisk stemning. Prisoverrækkelser med besøg af Rasmus Nordqvist og Zenia Stampe fra Folketinget, koncerter og dans med unge folk FOD og ROD og fra MoPF kurser, gøgl, workshops i sang, spil og dans, kædedans på vikingemaner og hvem ved, – måske nogen finder på et par overraskelser!
Med både jamtelt til jam og buske til buskspil, åben scene under Dansetræet og bar med plads til det hele, er der basis for masser af fri leg for dem der synes det er sjovt at spille og synge selv og hvem ved – måske få chancen for at jamme sammen med en verdensmester i nøgle-harpe, nordisk mester i solospil eller en musiker fra ens ynglings band.
Selvom vi skal undvære de mange børn, der plejer at komme gratis med på festivalen og de mange der ikke når at købe billet i forsalg, så vil vi få musikoplevelser skulder ved skulder, opleve en magisk fortættet atmosfære af fællesskab, spise i fællesskab og alt det andet dejlige som vi har savnet og nu næsten ikke kan holde ud at vente på. Husk coropas / frisk test, håndsprit og at indlogere jer for der må ikke camperes ved festivalpladsen. Program for dagene er ved at blive ændret, følg med på facebook og her.
Gensynet bliver stærkt og heftigt og vi glæder os sååå meget.
Så gode folk – rigtig hjertelig velkomne!

 

Køb billetter i forsalg, der sælges ikke billetter i indgangen

Detaljer

Start:
6. august 2021
Slut:
7. august 2021

Sted

Musik over Præstø Fjord
Smidstrupvej 69
Tappernøje, 4733 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *